Hedelmä-juusto-pastasalaatti
Kermajuustoa, viinirypäleitä, melonia ja suolapähkinöitä. Pitääkö muuta enää sanoa? Tämä salaatti on taivaallista.
Yli 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
| 1 ½ l | vettä |
| 1 ½ tl | suolaa |
| 4 dl | Torino Kahden Värin Täysjyväpenne pasta |
| ¾ dl | rypsiöljyä |
| 2 tl | makeuttamatonta (Dijon) sinappia |
| 1 ½ rkl | sitruunamehua |
| 2 tl | sokeria |
| ½ tl | suolaa |
| ½ dl | ruoho- tai kevätsipulia pilkottuna |
| 200 g | tummia viinirypäleitä |
| 100 g | cantaloupe-melonia |
| 1 | punainen omena |
| 150 g | kermajuustoa |
| 100 g | rapeaa salaattia |
| 1 ½ dl | suolapähkinöitä |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta hyvin.
- Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja yhdistä pastan kanssa.
- Puolita rypäleet, kuutioi meloni, omena ja juusto. Yhdistä hedelmät ja juusto pastan kanssa. Anna pastan maustua kylmässä vähintään tunti.
- Lisää pastan joukkoon revitty salaatti ja suolapähkinät.
Reseptissä käytetyt tuotteet