Hyppää sisältöön
Käärijäpasta

Vihreä hernepestopasta

Nyt kaikki käärimään hihat ylös ja häärimään hernepestopastaa.

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
Hernepesto
200 g pakasteherneitä
¾ dl pinjansiemeniä
¾ dl parmesaanijuustoa raastettuna
½ ruukkua basilikaa
1 ½ tl suolaa
2 rkl sitruunamehua
1 valkosipulinkynsi
1 dl öljyä
Lisäksi
250 g broccolinia eli varsiparsakaalia
öljyä, suolaa ja pippuria
280 g Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa (10 dl)
Valmistusohje
  1. Sulata herneet kevyesti. Paahda siemenet kuivalla, kuumalla paistinpannulla.
  2. Pane kaikki ainekset korkeareunaiseen kulhoon ja aja tahnaksi sauvasekoittimella.
  3. Huuhtele varsiparsakaalit ja leikkaa paksut varret vinoittain muutamaan osaan. Jätä ”kukinnot” kokonaisiksi.
  4. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota keitinvettä talteen desin verran.
  5. Paista ensin parsan varsipaloja öljyssä muutama minuutti. Lisää pannulle loput parsapalat. Mausta suolalla ja pippurilla.
  6. Kaada kattilaan yksi desi pastan keitinvettä, lisää joukkoon hernepesto ja kiehauta. Lisää parsapalat ja pasta. Sekoita kevyesti ja tarjoile heti.
  7. Ja ei kun nauttimaan 🥦💚

Kommentointi

  1. Pidän kaksin käsin kiinni pastasta niinku... sanoo:

    Ihan euroviisu”kamaa”! – Sillä erotuksella, että tässä on ainesta kestosuosikiksi! Kyllä te näköjään Torinolla osaatte! Kiitos <3

  2. Tuomas Mäki sanoo:

    Täytyy kokeilla varmasti hyvää😀👍

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku