Hyppää sisältöön
Torino kantarelli-mascarponepasta

Kantarelli-mascarponepasta

Täyteläinen kantarelli-mascarponepasta on nopea ja maukas tapa nauttia sienisaaliista. Mausta pasta sitruunankuorella, se antaa kermaisalle kastikkeelle raikkautta, mutta ei peitä kantarellien omaa makua.

Kananmunaton
Alle 30 min
4 annosta
Ainesosat
280 g Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa
1 l (n. 300 g) tuoreita kantarelleja
1 sipuli
250 g mascarpone tuorejuustoa
1 prk Elovena maustamatonta kauraruokaa
1 sitruunan raastettu kuori
suolaa ja mustapippuria
Lisäksi
parmesaania ja tuoretta timjamia
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä (1 ½ l vettä ja 1 tl suolaa).
  2. Puhdista sienet ja revi ne muutamaan osaan. Kuori ja hienonna sipuli.
  3. Paista sieniä hetki kuivalla pannulla, kunnes enin neste on haihtunut. Lisää pannulle voita ja sipuli. Jatka paistamista vielä noin 5 minuuttia, kunnes sipulit ovat pehmenneet ja saaneet hieman väriä.
  4. Lisää joukkoon Elovena kauraruoka ja mascarpone. Anna kiehua muutama minuutti. Mausta sitruunankuoriraasteella, suolalla ja mustapippurilla. Sekoita joukkoon valutettu pasta.
  5. Annostele kuumille lautasille. Tarjoile parmesaaniraasteen kanssa. Koristele annokset tuoreella timjamilla.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Haku