 
                    
    Nopea jauheliha-pastakeitto
Tomaattinen jauheliha-pastakeitto valmistuu nopeasti ja se on hyvä valinta päivään, jolloin ei halua käyttää ruoanlaittoon paljoa aikaa. Keiton kruunaa punainen pesto.
                                                                        Alle 30 min
                                
                            
                                                            
                                                                        4 hengelle
                                
                                                    Ainesosat
                                                                                    | 400 g | jauhelihaa | 
| 2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta | 
| 100 g | pakastesipulikuutioita | 
| 200 g | pakastekeittojuureksia | 
| 1 l | vettä | 
| 500 g | tomaattimurskaa | 
| 1 ½ | kasvisliemikuutiota | 
| 2 tl | sokeria | 
| 1 tl | oreganoa | 
| 3 dl | Torino Tricolori Simpukka pastaa | 
| 2 dl | ruokakermaa | 
| ¾ dl | punaista pestoa | 
| rouhittua mustapippuria | 
Valmistusohje
                        - Ruskista jauheliha ja siirrä se sivuun odottamaan.
- Kuumenna kattilassa rasva. Kuullota sipuli ja keittojuurekset.
- Lisää vesi, tomaattimurska, kasvisliemikuutiot ja mausteet. Keitä 10 minuuttia, mittaa keittoaika siitä, kun keitto alkaa kiehua.
- Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
- Lisää ruokakerma, pesto ja jauheliha. Kiehauta ja mausta mustapippurilla. Tarjoile heti.
Reseptissä käytetyt tuotteet
                                                            
                                                    