Ohra-hernepihvit
Ruokaisat Ohra-hernepihvit maistuvat herkulliselta raikkaan salaatin kera. Torino Ohrahelmi sopii monenlaisiin ruokiin.
Alle 60 min
15 kpl
Ainesosat
| 4 dl | vettä |
| ½ tl | suolaa |
| 1 ½ dl | Torino Ohrahelmeä |
| 2 rkl | pinjansiemeniä, hampunsiemeniä tai rouhittuja pähkinöitä |
| 200 g | pakasteherneitä |
| 100 g | laktoositonta fetajuustoa |
| 1 | valkosipulinkynsi |
| ½ dl | Sunnuntai Täysjyväohrajauhoja |
| 2 tl | sitruunamehua |
| valkopippuria |
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Keitä ohrahelmet suolalla maustetussa vedessä. Huuhtele kevyesti kylmällä vedellä ja valuta lävikössä.
- Paahda hampunsiemenet Sunnuntai Juoksevassa.
- Soseuta sauvasekoittimella sulatetut herneet, fetajuusto ja valkosipuli.
- Lisää joukkoon ohrahelmet, ohrajauhot, sitruunamehu, valkopippuri ja hampunsiemenet.
- Anna taikinan tekeytyä noin 30 minuuttia.
- Paista pihvejä Sunnuntai Juoksevassa noin kaksi minuuttia kummaltakin puolelta.
- Taikinasta tulee noin 15 pientä pihviä.