Piccolo-kasvislasagnette
Kasvislasagnette on maukas valinta kasvisruokapäivään.
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
| 4 dl | purjoa |
| 3 | porkkanaa |
| 50 g | juuriselleriä |
| 1 | paprika |
| 2 rkl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 2 rkl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 4 dl | vettä |
| 1 | kasvisliemikuutio |
| 2 dl | laktoositonta kermaa |
| 2 dl | juustoraastetta |
| ½ tl | suolaa |
| 1 tl | oreganoa |
| ½ ps | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 1-2 dl | juustoraastetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Suikaloi purjo, porkkanat, selleri ja paprika. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa ja pehmitä kasviksia muutama minuutti.
- Sekoita joukkoon vehnäjauhot, lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää kerma, juustoraaste ja mausteet.
- Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l). Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraaste.
- Kypsennä uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.
- Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet