Hyppää sisältöön

Piccolo-kasvislasagnette

Kasvislasagnette on maukas valinta kasvisruokapäivään.

Kananmunaton
Laktoositon
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
4 dl purjoa
3 porkkanaa
50 g juuriselleriä
1 paprika
2 rkl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
2 rkl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
2 dl laktoositonta kermaa
2 dl juustoraastetta
½ tl suolaa
1 tl oreganoa
½ ps Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
Vuoan voiteluun
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Pinnalle
1-2 dl juustoraastetta
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Suikaloi purjo, porkkanat, selleri ja paprika. Kuumenna Sunnuntai Juokseva kattilassa ja pehmitä kasviksia muutama minuutti.
  3. Sekoita joukkoon vehnäjauhot, lisää vesi ja liemikuutio. Anna kiehahtaa. Lisää kerma, juustoraaste ja mausteet.
  4. Mittaa raaka pasta voideltuun uunivuokaan (reilu 2 l). Kaada päälle kuuma kastike ja sekoita varovasti. Ripottele pinnalle juustoraaste.
  5. Kypsennä uunin keskitasossa 30-35 minuuttia.
  6. Ota vuoka uunista. Anna ruoan vetäytyä 10-15 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentointi

  1. Jonna sanoo:

    Tähän reseptiin ei ole minkäänlaista valmistusohjetta?

  2. Torino Koekeittiö sanoo:

    Kiitos Jonna hyvästä huomiosta. Valmistusohje on nyt lisätty reseptiin.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku