Pippurinen chorizokastike pastalle
Pippurinen ja makeahko chorizokastike on herkullinen valinta pastan kanssa nautittavaksi.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
| 1 prk | ananaspaloja |
| 400 g | chorizo makkaraa |
| 100 g | pakastesipulikuutioita |
| ½ tl | savupaprikajauhetta |
| 390 g | chili-tomaattimurskaa |
| 2 dl | vettä |
| ½ dl | makeaa chilikastiketta |
| ½ | lihaliemikuutio |
| 100 g | mustapippurituorejuustoa |
| 2 dl | ruokakermaa |
| 10 dl | Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa |
Valmistusohje
- Valuta ananaspalat.
- Pilko chorizot ja laita ne kylmälle pannulle. Laita lämpö päälle, ruskista hetken aikaa. Lisää sipulikuutiot sekä savupaprikajauhe ja jatka ruskistamista muutama minuutti.
- Lisää joukkoon loput raaka-aineet ja anna hautua noin puoli tuntia.
- Keitä sillä aikaa Gnocchipasta pussin ohjeen mukaan.
- Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile heti.