Hyppää sisältöön

Yhden kattilan kinkkupasta

Yhden kattilan kinkkupasta on arkiruokaa parhaimmillaan: nopeaa, maistuvaa ja vain vähän tiskiä!

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
1 paprika
2 valkosipulinkynttä
200 g palvikinkkua suikaleina
2 rkl öljyä
6 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
6 dl Torino Special Tumma Proteiini pastaa
200 g levittyvää sulatejuustoa
200 g pakasteherneitä
Viimeistelyyn
1 dl paahdettua sipulia
rouhittua mustapippuria
Valmistusohje
  1. Pese, puolita ja kuutioi paprika. Kuori ja pilko valkosipulinkynnet.
  2. Kuumenna laakeassa kattilassa öljy. Freesaa hetken aikaa paprikaa, valkosipulia ja kinkkua.
  3. Lisää vesi ja kasvisliemikuutio, anna kiehahtaa. Lisää pasta ja keitä n. 10 minuuttia ilman kantta, välillä sekoittaen.
  4. Lisää sulatejuusto ja herneet, kiehauta. Laita kansi päälle ja anna tekeytyä hetken aikaa. Annostele lautasille, ripottele päälle paahdettua sipulia ja mustapippuria.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku