Hyppää sisältöön

Pippurinen chorizokastike pastalle

Pippurinen ja makeahko chorizokastike on herkullinen valinta pastan kanssa nautittavaksi.

Kananmunaton
Laktoositon
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
Kastike
1 prk ananaspaloja
400 g chorizo makkaraa
100 g pakastesipulikuutioita
½ tl savupaprikajauhetta
390 g chili-tomaattimurskaa
2 dl vettä
½ dl makeaa chilikastiketta
½ lihaliemikuutio
100 g mustapippurituorejuustoa
2 dl ruokakermaa
Lisäksi
10 dl Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa
Valmistusohje
  1. Valuta ananaspalat.
  2. Pilko chorizot ja laita ne kylmälle pannulle. Laita lämpö päälle, ruskista hetken aikaa. Lisää sipulikuutiot sekä savupaprikajauhe ja jatka ruskistamista muutama minuutti.
  3. Lisää joukkoon loput raaka-aineet ja anna hautua noin puoli tuntia.
  4. Keitä sillä aikaa Gnocchipasta pussin ohjeen mukaan.
  5. Sekoita pasta kastikkeen joukkoon ja tarjoile heti.

Haku