Hyppää sisältöön

Tonnikala-pekonipasta

Täyttävä pekoni-tonnikalapasta on nopea valmistaa ja pelastaa kiireisen arjen keskellä. Parmesaani ja tuore persilja viimeistelevät makuelämyksen.

Kananmunaton
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
Kastike
1 prk kapriksia
1 sitruuna (kuori + mehu)
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 pkt pekonia
1 pkt tonnikalaa öljyssä
ripaus sokeria
2 dl kermaa
2 dl pastan keitinvettä
1 ½ dl raastettua parmesaania
reilusti silputtua persiljaa
mustapippuria
Pasta
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
10 dl Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa
Valmistusohje
  1. Valuta kaprikset hyvin.
  2. Raasta pestyn sitruuna kuori ja purista mehu.
  3. Kuori ja pilko sipulit
  4. Suikaloi pekoni.
  5. Laita Torino pasta kiehumaan.
  6. Kaada tonnikalan öljy kylmälle pannulle. Laita lämpö päälle ja lisää pekonisuikaleet. Paista pekoneita hetken aikaa, lisää sipulit ja anna ruskistua.
  7. Lisää tonnikala, kaprikset, sitruunan kuori – ja mehu, sokeri, kerma ja pastan keitinvettä.
  8. Kaada pastasta vesi pois. Valuta pasta ja lisää se kastikkeen joukkoon.
  9. Sekoita joukkoon parmesaaniraaste ja persiljasilppu. Mausta mustapippurilla.
  10. Tarjoile heti.

Kommentointi

  1. Robert sanoo:

    Ei ollut kapriksia, mutta korvasin vihreillä oliiveilla. Toimii.

    1. Torino Koekeittiö sanoo:

      Hei Robert,

      Innovointi on ruoanlaiton suola. 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku