Valkosipuli-herkkusienipasta
Nopeasti valmistuva herkkusienipasta saa makua muun muassa valkosipulista ja fetajuustosta.
Alle 30 min
2-4 hengelle
Ainesosat
| 4 | valkosipulinkynttä |
| 200 g | tuoreita herkkusieniä |
| 1 | persiljaa ruukku |
| ¾ dl | sitruunaöljyä |
| ½ tl | suolaa |
| ripaus | sokeria |
| reilusti | mustapippuria |
| 100 g | fetajuustoa |
| 2 l | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 7 dl | Torino Kaura pastaa |
| chilihiutaleita | |
| sitruunaöljyä |
Valmistusohje
- Kuori valkosipulinkynnet ja leikkaa ne ohuiksi viipaleiksi.
- Puolita herkkusienet ja leikkaa lohkoiksi.
- Silppua persilja.
- Kuumenna paistinpannussa sitruunaöljy. Ruskista herkkusienet, lisää joukkoon valkosipuliviipaleet ja jatka ruskistamista, mutta varo polttamasta valkosipuleja.
- Sienien ruskistuessa keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kaada valutettu kuuma pasta paistinpannulle. Mausta suolalla, sokerilla ja pippurilla. Kääntele joukkoon persiljasilppu ja murustettu feta.
- Annostele kuumille lautasille. Ripottele pinnalle chilihiutaleita ja viimeistele sitruunaöljyllä.
Reseptissä käytetyt tuotteet