Kinkkulasagnette
Kinkkulasagnette lunastaa sen mitä lupaa: maistuvaa, täyttävää ja simppeliä arkiruokaa parhaimmillaan.
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
| ½ dl | Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
| 150 g | pekonia |
| 1 | sipuli |
| 2 | valkosipulin kynttä |
| 200 g | palvikinkkua |
| 1 | punainen paprika |
| ¾ dl | Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja |
| 8 dl | maitoa |
| 1 prk | tomaattimurskaa (400 g) |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | oreganoa |
| 1 tl | basilikaa |
| ¼ tl | rouhittua mustapippuria |
| ¼ tl | valkopippuria |
| 2 dl | juustoraastetta |
| 1 ps | Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa |
| juustoraastetta |
| Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta |
Valmistusohje
- Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
- Kuumenna Sunnuntai Juokseva paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota suikaloitu pekoni, murskatut valkosipulinkynnet ja sipuli kattilassa. Lisää pieneksi kuutioitu kinkku ja paprika.
- Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito ja tomaattimurska hyvin sekoittaen. Kiehauta. Mausta kastike ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lisää joukkoon 1 ps lasagne Piccolo-pastaa ja sekoita.
- Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
- Kypsennä uunin keskitasossa n. 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.
Reseptissä käytetyt tuotteet