Hyppää sisältöön

Kinkkulasagnette

Kinkkulasagnette lunastaa sen mitä lupaa: maistuvaa, täyttävää ja simppeliä arkiruokaa parhaimmillaan.

Kananmunaton
Alle 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
½ dl Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
150 g pekonia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
200 g palvikinkkua
1 punainen paprika
¾ dl Sunnuntai Erikoisvehnäjauhoja
8 dl maitoa
1 prk tomaattimurskaa (400 g)
1 tl suolaa
1 tl oreganoa
1 tl basilikaa
¼ tl rouhittua mustapippuria
¼ tl valkopippuria
2 dl juustoraastetta
1 ps Torino Täysjyvä Lasagne Piccoloa
Pinnalle
juustoraastetta
Vuoan voiteluun
Sunnuntai Juokseva Rypsiöljyvalmistetta
Valmistusohje
  1. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen.
  2. Kuumenna Sunnuntai Juokseva paksupohjaisessa kattilassa. Kuullota suikaloitu pekoni, murskatut valkosipulinkynnet ja sipuli kattilassa. Lisää pieneksi kuutioitu kinkku ja paprika.
  3. Sekoita joukkoon jauhot. Lisää maito ja tomaattimurska hyvin sekoittaen. Kiehauta. Mausta kastike ja sekoita juustoraaste joukkoon. Lisää joukkoon 1 ps lasagne Piccolo-pastaa ja sekoita.
  4. Kaada seos voideltuun uunivuokaan ja ripottele pinnalle juustoraastetta.
  5. Kypsennä uunin keskitasossa n. 30 minuuttia. Anna ruoan vetäytyä 10 minuuttia ennen tarjoilua.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku