Hyppää sisältöön

Maukas jauheliha-makaronilaatikko

Makaronilaatikko on arkipäivien klassikko, jonka voi viimeistellä vielä vahvalla sulatejuustolla, tuoreella paprikalla ja kurkkusalaatilla.

Yli 60 min
4-6 hengelle
Ainesosat
1 ps Torino makaronia
1 sipuli
1 paprika
400 g jauhelihaa
1 tl suolaa
1 tl paprikajauhetta
1 dl kurkkusalaattia
250 g voimakasta sulatejuustoa
1 l maitoa
3 munaa
1 tl suolaa
½ tl maustepippuria
1 tl mustapippuria
Valmistusohje
  1. Keitä makaronit runsaassa suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
  2. Hienonna sipuli ja paprika.
  3. Ruskista jauheliha ja sipuli. Mausta 1tl suolaa ja 1tl paprikajauhetta. Lisää joukkoon kurkkusalaatti ja paprikapalat.
  4. Kaada makaronit ja jauhelihaseos voideltuun uunivuokaan (noin 2 1/2l). Sekoita keskenään.
  5. Lisää joukkoon paloiteltu sulatejuusto. Sekoita.
  6. Vispaa munat, maito, 1tl suolaa 1/2tl maustepippuria ja 1tl mustapippuria keskenään.
  7. Kaada seos vuokaan.
  8. Kypsennä kiertoilmauunissa 200 asteessa noin 35 minuuttia.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku