Ruispastakeitto savulohella
Savulohikeitto on aina hyvä valinta. Tähän keittoon kuitua ja viljaisaa makua tuo ruispasta.
Alle 60 min
4 hengelle
Ainesosat
| 2 | isoa perunaa |
| 2 | porkkanaa |
| 1 | sipuli |
| 1 rkl | öljyä |
| 1 l | vettä |
| 1 | kasvisliemikuutio |
| 2 dl | Torino Ruis pastaa |
| 100 g | sulatejuustoa |
| 200 g | kylmäsavulohta |
| 1 ruukku | tilliä |
Valmistusohje
- Kuori ja pilko perunat, porkkanat ja sipuli.
- Kuullota kattilassa öljyssä porkkanoita ja sipulia muutaman minuutin ajan.
- Lisää vesi, perunat ja liemikuutio. Keitä 5 minuuttia.
- Lisää pasta ja jatka keittämistä 5 minuuttia.
- Lisää sulatejuusto paloina ja siivutettu kala.
- Kun sulatejuusto on sulanut, lisää silputtu tilli ja nauti heti.