Savuporo-leipäjuustopasta
Helppo ja herkullinen savuporo-leipäjuustopasta, maistuu niin arkena kuin pyhänäkin.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
| 1 ½ l | vettä |
| 1 tl | suolaa |
| 280 g | Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa |
| 200 g | leipäjuustoa |
| 1 | sipuli |
| 2 | valkosipulinkynttä |
| 150 g | savupororouhetta |
| 1 dl | pastan keitinvettä |
| 2 dl | kermaa |
| 200 g | ranskankermaa |
| 1 tl | kanttarelli-tai riistafondia |
| 1 tl | timjamia |
| mustapippuria |
| puolukoita ja tuoretta timjamia |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuivaa leipäjuusto talouspaperilla ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Paista nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä sivuun.
- Kuori ja pilko sipulit. Kuullota paistinpannussa sipuleita hetken aikaa öljyssä, lisää loput raaka-aineet ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon valutettu pasta.
- Annostele pasta lämpimille lautasille. Ripottele päälle leipäjuustokuutiot ja puolukat. Koristele tuoreella timjamilla.