Savuporo-leipäjuustopasta
Helppo ja herkullinen savuporo-leipäjuustopasta, maistuu niin arkena kuin pyhänäkin.
Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l | vettä |
1 tl | suolaa |
280 g | Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa |
200 g | leipäjuustoa |
1 | sipuli |
2 | valkosipulinkynttä |
150 g | savupororouhetta |
1 dl | pastan keitinvettä |
2 dl | kermaa |
200 g | ranskankermaa |
1 tl | kanttarelli-tai riistafondia |
1 tl | timjamia |
mustapippuria |
puolukoita ja tuoretta timjamia |
Valmistusohje
- Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
- Kuivaa leipäjuusto talouspaperilla ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Paista nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä sivuun.
- Kuori ja pilko sipulit. Kuullota paistinpannussa sipuleita hetken aikaa öljyssä, lisää loput raaka-aineet ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon valutettu pasta.
- Annostele pasta lämpimille lautasille. Ripottele päälle leipäjuustokuutiot ja puolukat. Koristele tuoreella timjamilla.
Kommentointi
Reseptillä ei ole kommentteja.