Hyppää sisältöön
Torino savuporo-leipäjuustopasta

Savuporo-leipäjuustopasta

Helppo ja herkullinen savuporo-leipäjuustopasta, maistuu niin arkena kuin pyhänäkin.

Alle 30 min
4 hengelle
Ainesosat
1 ½ l vettä
1 tl suolaa
280 g Torino Täysjyväkaura Gnocchi pastaa
200 g leipäjuustoa
1 sipuli
2 valkosipulinkynttä
150 g savupororouhetta
1 dl pastan keitinvettä
2 dl kermaa
200 g ranskankermaa
1 tl kanttarelli-tai riistafondia
1 tl timjamia
mustapippuria
Lisäksi
puolukoita ja tuoretta timjamia
Valmistusohje
  1. Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Kuivaa leipäjuusto talouspaperilla ja leikkaa tasakokoisiksi paloiksi. Paista nopeasti kuumalla pannulla ja siirrä sivuun.
  3. Kuori ja pilko sipulit. Kuullota paistinpannussa sipuleita hetken aikaa öljyssä, lisää loput raaka-aineet ja anna kiehua muutama minuutti. Lisää joukkoon valutettu pasta.
  4. Annostele pasta lämpimille lautasille. Ripottele päälle leipäjuustokuutiot ja puolukat. Koristele tuoreella timjamilla.

Kommentointi

Reseptillä ei ole kommentteja.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Haku