Hyppää sisältöön

Helppoa arkiruokaa

Helpot ruokareseptit sujuvoittavat arjen keskellä, kun vatsa jo kurnii, eikä jääkaapissa ole valmista syötävää. Poimi tästä helpot ja nopeat arkiruokareseptit, joilla pelastat kiireisen päivän!

Pastakastikkeet

Nopea pastakastike syntyy muutamasta raaka-aineesta alle 30 minuutissa. Kokeile kastikkeiden kanssa erilaisia pastamuotoja, kuten gnocchia, cappellia tai penneä, joilla saat tuttuihin kastikeruokiin kivasti vaihtelua. Jos kasvisten lisääminen ruokavalioon tuntuu haastavalta, kokeile kaura-kasvispastaa, jonka avulla lisäät kasviksia lautaselle lähes kenenkään huomaamatta.

 

Pastasalaatit

Jos aikaa on enemmän, voit valmistaa lounaan jo edellisenä iltana tai muutamaa tuntia aikaisemmin. Valmista etukäteen maustumaan vaikkapa feta-punajuuripastasalaatti, päärynä-briepastasalaatti tai mansikka-halloumipastasalaatti, joiden herkulliset makuparit vievät kielen mennessään.

Lasagnetet

Mikä olisikaan helpompaa arkiruokaa kuin lasagnette, jonka voi valmistaa niin liha- kala- kuin kasvisversionakin. Lasagnette valmistuu Torino Lasagne Piccolosta uunissa noin 30 minuutissa.

Pastakeitot

Pastakeitot lämmittävät ihanasti ilmojen viilentyessä vaikkapa ulkoilun jälkeen.

Haku